Waar bent u naar op zoek?
  1. 10050 Palea

10050 Palea

Tafels & accessoires Carolina Wilcke

Een samensmelting van verschillende materialen

Dealers

10050 Palea salontafel

De Palea salontafel is ontworpen door Carolina Wilcke, die met in dit ontwerp diverse materialen samenbrengt tot een harmonieus pallet. “In mijn ontwerpstudio liggen altijd allerlei verschillende materialen bij elkaar. Het samenbrengen en uitbalanceren van elementen met uiteenlopende kleuren en structuren was het startpunt was van dit ontwerp.” Het werd de Palea: een salontafel waarbij het niet alleen draait om de vorm, maar ook om de pure schoonheid van de materialen waarvan deze is gemaakt.

De naam ‘Palea’ is afgeleid van het Engelse woord ‘palette’. Dit woord is een verwijzing naar een menu aan kleuren waarmee een kunstenaar zijn expressie toont. Dit symboliseert perfect hoe de verschillende materialen in de Palea samenkomen.

De Palea salontafel is bijzonder omdat hij schittert in zijn eenvoud. De salontafel bestaat uit verschillende lagen en iedere laag is gemaakt van een andere materiaalsoort: hout, glas en marmer. Deze elementen kunnen losgekoppeld en anders ingedeeld worden, waarbij je de vrijheid hebt om je eigen compositie te maken. Hierdoor kun je bijvoorbeeld een langwerpige of juist meer vierkante salontafel creëren, waardoor je de tafel passend kunt maken voor bijna ieder soort ruimte!

De juiste verhoudingen zijn door ontwerper Carolina Wilcke uitvoerig uitgedacht. Niet alleen qua esthetiek, maar ook qua functionaliteit. De Palea is altijd perfect in balans, op welke manier de elementen ook geplaatst worden. Het design is helder en puur, wat een tijdloos en toegankelijk meubel oplevert.

  • 7 jaar garantie
  • Bestaat uit los te koppelen elementen

Carolina Wilcke

In mijn ontwerpstudio liggen altijd allerlei verschillende materialen bij elkaar. Dat op zich is al zo mooi, dat dat het startpunt was van dit ontwerp: een salontafel maken met verschillende materialen.

Bekijk de volledige collectie van Carolina Wilcke

Afneembare hoes

Bijna alle Gelderland modellen hebben een afneembare hoes. Wil je het meubel een keer reinigen of, na verloop van tijd een nieuwe hoes bestellen, dan is dit eenvoudig mogelijk.

Ontdek

Bekijk hier alle uitvoeringen (2) van dit model.

Model
Palea salontafel wit marmer B 0 x D 0 x H 0 cm ZH 0 ZD 0
Palea salontafel zwart marmer B 0 x D 0 x H 0 cm ZH 0 ZD 0