Waar bent u naar op zoek?
  1. Design banken

Design banken van Gelderland

Bent u op zoek naar een duurzame design bank? De collectie van Gelderland heeft de belofte van hoge perfectie door ambachtelijke fabricage. Een Gelderland bank gaat lang mee, is erg comfortabel en is tot in de details afgewerkt. Vind een bank van een van onze designers, die past in uw interieur! 

Design bank in uw interieur

Werken met designers is voor Gelderland een belangrijke traditie. Jan des Bouvrie en Henk Vos hebben een stevige basis gelegd met hun ontwerpen. Met een nieuwe generatie designers als Lex Pott en Remy Meijers krijgt het design een moderne dimensie. In onze collectie vindt u comfortabele banken in diverse kleuren. Welke design bank past in uw interieur?

Bekijk alle Gelderland banken

Kom proefzitten bij de dealer! 

Kom uw favoriete bank zelf proberen! U heeft een uitgebreide keuze in een van de 76 showrooms in Nederland. In de professionele woonwinkels krijgt u goed advies en de beste service. 

Zoek de dichtstbijzijnde dealer

Kwaliteit van Gelderland

Alle banken worden met de hand gemaakt door ervaren vakmensen. Hierbij maken ze gebruik van kwaliteitsmaterialen, als massief hout, schuim, staal, stof en leer. De hele productie ligt in de fabriek in Culemborg. Dat maakt samenwerken met Gelderland ook interessant voor onze designers: ze hebben controle over het kleinste detail, van houtverbinding tot stiksel.

Ontdek