Waar bent u naar op zoek?
  1. Design fauteuils

Design fauteuils van Gelderland

Bent u op zoek naar een duurzame design fauteuil? Gelderland heeft de belofte van hoge perfectie door ambachtelijke fabricage. Een Gelderland fauteuil gaat lang mee, is erg comfortabel en is tot in de details afgewerkt. Vind een fauteuil van een van onze designers, die past in uw interieur! 

Design fauteuil in uw interieur

Werken met designers is voor Gelderland een belangrijke traditie. Jan des Bouvrie en Dick Spierenburg hebben een stevige basis gelegd met hun ontwerpen. Met een nieuwe generatie designers als Scholten & Baijings en Bart Vos krijgt het design een moderne dimensie. In onze collectie vindt u comfortabele fauteuils in diverse kleuren. Welke design fauteuil past in uw interieur?

Bekijk alle Gelderland fauteuils

Kom proefzitten bij de dealer! 

Kom uw favoriete fauteuil zelf proberen! U heeft een uitgebreide keuze in een van de 76 showrooms in Nederland. In de professionele woonwinkels krijgt u goed advies en de beste service. 

Zoek de dichtstbijzijnde dealer

Kwaliteit van Gelderland

Alle fauteuils worden met de hand gemaakt door ervaren vakmensen. Hierbij maken ze gebruik van kwaliteitsmaterialen, als massief hout, schuim, staal, stof en leer. De hele productie ligt in de fabriek in Culemborg. Dat maakt samenwerken met Gelderland ook interessant voor onze designers: ze hebben controle over het kleinste detail, van houtverbinding tot stiksel.

Ontdek