Waar bent u naar op zoek?
  1. Corona

Coronavirus

De ontwikkelingen rondom het coronavirus raken ons allemaal. Graag informeren wij u over de voorzorgsmaatregelen die Gelderland heeft genomen in het belang van de gezondheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers.

Om de continuïteit van de productie te kunnen garanderen hebben we heldere werkafspraken gemaakt met al onze medewerkers. Daar waar mogelijk wordt er ook bij ons van huis uit gewerkt.

Het bezoek aan de showroom is alléén mogelijk na telefonische afspraak en niet in het weekend. In verband met de uitgevaardigde voorschriften op het gebied van hygiëne en mogelijke ziekteverschijnselen nemen wij alle richtlijnen van het RIVM in acht. Zo begroeten we elkaar niet met het geven van een hand en blijven we op minimaal 1,5 meter afstand. Indien u klanten naar ons doorverwijst vragen wij u hen hier op attent te maken.

Onze accountmanagers leggen geen bezoeken meer af en doen afspraken zoveel mogelijk telefonisch. De afspraken met leveranciers en andere externe partijen die niet absoluut noodzakelijk zijn schorten we op. Buiten de showroom is de toegang tot het gebouw beperkt tot onze eigen medewerkers.

We vertrouwen er op dat we samen met u deze uitdaging aan kunnen en staan uiteraard voor u klaar.