Waar bent u naar op zoek?
  1. DESIGN DISTRICT

Bezoek ons op Design District

We nodigen u graag uit ons te ons te bezoeken op Design District van 24 t/m 26 mei in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Laat u inspireren door het bijzondere verhaal achter ons circulaire productieproces en ontdek de collecties en nieuwe producten van Gelderland, Spectrum, Rietveld Originals en Atelier Artiforte. 

TRADITION IN INNOVATION 

Wat kunt u verwachten? Christien Meindertsma laat zien hoe waardevol de knipresten uit onze fabriek kunnen zijn. Wat een berg afval leek, bleek een schatkamer van innovatieve verrassingen en waardevol materiaal voor een nieuwe stof.

Daarnaast vertellen we meer over 'Gelderland Generations', onze inruilservice waarbij we oude banken opknappen en een tweede leven geven. Uiteraard presenteren we ook de nieuwste producten van Spectrum, Gelderland, Rietveld Originals en Atelier Artiforte.

GELDERLAND GENERATIONS 

Vorig jaar zijn wij gestart met de Gelderland Generations Inruilservice om een volgende stap te zetten in ons circulaire aanbod. Onze Inruilservice biedt de consument de mogelijkheid een oude Gelderland bank in te ruilen en daarmee korting te ontvangen op een nieuwe. Inmiddels hebben wij een groot aantal banken ingenomen. Het merendeel daarvan hebben we aangeboden in aanvragen voor projecten. We vertellen u er graag meer over op onze stand tijdens Design District!

Download Persbericht RSGA met meer informatie

Wanneer: 24, 25 en 26 mei 2023
Waar: Van Nelle Fabriek, Rotterdam
Stand: V51


Bent u er bij? Meld u aan via deze link en ontvang een gratis entreevoucher.