Waar bent u naar op zoek?
  1. Dick Spierenburg

Dick Spierenburg

Werkzaam voor Gelderland sinds januari 1998

Favoriete meubel

7830

" Ik vind de 7830 een mooi compact en comfortabel meubel. Geschikt voor thuis maar ook prima in te zetten in een zakelijke omgeving. De houten poot geeft een warm en scandinavisch gevoel mee. Precies zoals ik het voor me zag."

Bekijk meubel

Over Dick Spierenburg (1953)

Dick Spierenburg studeerde architectuur aan de Technische Universiteit Delft en Interieur & Product Design aan de Royal Academy of Art in Den Haag. Hij begon en gaf leiding aan drie toonaangevende en permanente in Amsterdam, NIC, Pakhuis Amsterdam en Post CS. In Duitsland coördineerde hij het initiatief voor een ontwerp en interieur showroom voor internationale merken, Design Post, en werd benoemd tot creatieve adviseur van IMM Cologne.

In 2009 begon Spierenburg zijn eigen studio. Hij deed het architectonisch ontwerp van kantoren, fabrieken en privé huizen, waaronder twee van zijn eigen.

Dick Spierenburg heeft een sterke voorkeur voor eenvoud, originaliteit en kwaliteit. Waarde voor de gebruiker en de haalbaarheid zijn onlosmakelijk verbonden met zijn ideeën. Krachtige designtaal en ethisch evenwicht zijn net zo belangrijk.