Waar bent u naar op zoek?
  1. Professionals

Gelderland werkt samen met professionals

Een hoogwaardig product vraagt om hoogwaardig advies. Daarom kiest Gelderland ervoor te werken met hoogwaardige professionals. Daarin onderscheiden we 3 categorieën:

  1. Retail
  2. Project
  3. Interieurarchitecten en stylisten

Retail

Sinds jaar en dag beschikt Gelderland over een stabiel dealernetwerk. Ervaren interieurprofessionals met gevoel voor design en trends. Wil je meer weten over een dealerschap van Gelderland? Neem contact op met Jan Willem Huethorst op janwillem.huethorst@gelderlandgroep.com of op +31(0)345 620130.

Project 

Gelderland meubelen worden vaak toegepast in projecten. Omdat Gelderland zelf in Culemborg produceert, zijn de mogelijkheden groot. Van standaard tot maatwerk; zelfs een eigen ontwerp behoort tot de mogelijkheden, zoals te zien is aan de foto's hieronder bij Unit4. Meer weten? Neem contact op met Wessel Posthumus op wessel.posthumus@gelderlandgroep.com of op +31(0)62 2377797

Interieurarchitecten en stylisten

De laatste jaren is het aantal onafhankelijke Interieurarchitecten en stylisten aanzienlijk toegenomen. Ook in deze groep interieurprofessionals zoekt Gelderland graag de samenwerking. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jan Willem Huethorst op janwillem.huethorst@gelderlandgroep.com of op +31(0)345 620130.

Park Paviljoen Nationaal Park De Hoge Veluwe

Bart Vos tekende voor het ontwerp en de inrichting van het nieuwe Park Paviljoen van Nationaal Park De Hoge Veluwe, dat in 2019 werd geopend. In het midden op de foto de speciale uitvoering van de Gelderland 6401 Woody.

Carlton President Hotel

ESTIDA Interior Design en Concept Development werd door hotel Carlton President Utrecht gevraagd om een design te maken dat past bij de identiteit van het hotel. In een intensieve samenwerking werden marketing- en communicatieconcepten vertaald tot een interieurconcept met schitterende kleuren en uitzonderlijke materiaalkeuzes.

Gelderland 7870 Pillow High

Femkeido Interior Design

In Voorburg en Rotterdam is het team interieur professionals van Femkeido continu bezig met plannen maken. Woonhuizen, restaurants, hotels, praktijken en bedrijven; Femkeido is van alle markten thuis. 

Gelderland 6905

Liander

De circulaire herhuisvesting van Liander in Duiven was een megaproject van Fokkema & partners architecten en resulteerde in een innovatief en duurzaam energiepositief complex, met plaats voor meer dan 1500 mensen.

Gelderland 7400 en 7405.

Foto: HorizonPhotoworks 

Stadhuis Almere

Fokkema & Partners verzorgde de herinrichting van het openbaar publieke deel en van de kantoorverdiepingen van het stadhuis met respect voor het oorspronkelijke ontwerp van architect Cees Dam Almere. Op de foto de Gelderland Tide Chair 7860

Blue hotel

Hotel Blue in Nijmegen opende haar deuren in het voorjaar 2016 en groeide al snel uit tot één van de hotspots van de stad.

Bij Blue vind je o.a. Gelderland modellen 7400, Endless en Pillow.

Lex Pott over zijn ontwerp voor Gelderland

Ontwerper Lex Pott vertelt over het proces dat hij doorliep met zijn Pillow design bank en over het ambachtelijke productieproces.

 

Meer over Lex Pott

Ontwerpstudio Het Arsenaal - Jan des Bouvrie

Studio Jan des Bouvrie ontwerpt voor veel projecten maatwerk. Gelderland is daarin doorgaans de partner. Samen zijn we in staat unieke projecten te realiseren waarbij de klant haar corporate identity tot in de puntjes kan verfijnen.

Unit 4

Voor een nieuw kantoor ontwierp Studio Jan des Bouvrie een compleet nieuwe serie. In de hoge banken werd het logo verwerkt.