Waar bent u naar op zoek?
  1. Professionals

Gelderland werkt samen met professionals

Een hoogwaardig product vraagt om hoogwaardig advies. Daarom kiest Gelderland ervoor te werken met hoogwaardige professionals. Daarin onderscheiden we 3 categorieën:

  1. Retail
  2. Project
  3. Interieurarchitecten en stylisten

Retail

Sinds jaar en dag beschikt Gelderland over een stabiel dealernetwerk. Ervaren interieurprofessionals met gevoel voor design en trends. Wil je meer weten over een dealerschap van Gelderland? Neem contact op met Jan Willem Huethorst op janwillem.huethorst@gelderlandgroep.com of op +31(0)345 620130.

Project 

Gelderland meubelen worden vaak toegepast in projecten. Omdat Gelderland zelf in Culemborg produceert, zijn de mogelijkheden groot. Van standaard tot maatwerk; zelfs een eigen ontwerp behoort tot de mogelijkheden, zoals te zien is aan de foto's hieronder bij Unit4 en Ricoh. Meer weten? Neem contact op met Wessel Posthumus op wessel.posthumus@gelderlandgroep.com of op +31(0)62 2377797

Interieurarchitecten en stylisten

De laatste jaren is het aantal onafhankelijke Interieurarchitecten en stylisten aanzienlijk toegenomen. Ook in deze groep interieurprofessionals zoekt Gelderland graag de samenwerking. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Martine Kamphuis op martine.kamphuis@gelderlandgroep.com of op +31(0)345 620130.

Liander

De circulaire herhuisvesting van Liander in Duiven was een megaproject en resulteerde in een innovatief en duurzaam energiepositief complex, met plaats voor meer dan 1500 mensen.

Fokkema & partners architecten gebruikte o.a. Gelderland modellen 7400 en 7405.

Foto: HorizonPhotoworks 

Blue hotel

Hotel Blue in Nijmegen opende haar deuren in het voorjaar 2016 en groeide al snel uit tot één van de hotspots van de stad.

Bij Blue vind je o.a. Gelderland modellen 7400, Endless en Pillow.

 

Unit 4

Voor een nieuw kantoor ontwierp Jan des Bouvrie een compleet nieuwe serie. In de hoge banken werd het logo verwerkt.

Wereldmuseum

Helaas sloot in april 2017 het met een Michelinster bekroonde restaurant in het wereldmuseum haar deuren. Een project van Doen uit Rotterdam.

Doen gebruikte o.a. Gelderland model Illusion.

Lex Pott over zijn ontwerp voor Gelderland

Ontwerper Lex Pott vertelt over het proces dat hij doorliep met zijn Pillow design bank en over het ambachtelijke productieproces.

 

Meer over Lex Pott

Ontwerpstudio Het Arsenaal - Jan des Bouvrie

Jan des Bouvrie ontwerpt voor veel projecten maatwerk. Gelderland is daarin doorgaans zijn partner. Samen zijn we in staat unieke projecten te realiseren waarbij de klant haar corporate identity tot in de puntjes kan verfijnen.