Waar bent u naar op zoek?
  1. Projecten

Gelderland in projecten

Gelderland meubelen worden vaak toegepast in projecten. Omdat Gelderland zelf in Culemborg produceert, zijn de mogelijkheden groot. Van standaard tot maatwerk; zelfs een eigen ontwerp behoort tot de mogelijkheden, zoals te zien is aan de foto's bij Unit4 en Ricoh. 

Model Gelderland 7870 Pillow is speciaal ontwikkeld voor de projectmarkt. Ontwerper Lex Pott verteld in een filmpje hoe hij tot het ontwerp kwam.

Ook de in Milaan geïntroduceerde Tide Chairs zijn voor de projectmarkt ontworpen. Gelderland werkte hiervoor samen met FOKlab, het ontwerpburo van Fokkema architecten.

Liander

De circulaire herhuisvesting van Liander in Duiven was een megaproject en resulteerde in een innovatief en duurzaam energiepositief complex, met plaats voor meer dan 1500 mensen.

Fokkema & partners architecten gebruikte o.a. Gelderland modellen 7400 en 7405.

Foto: HorizonPhotoworks 

Blue hotel

Hotel Blue in Nijmegen opende haar deuren in het voorjaar 2016 en groeide al snel uit tot één van de hotspots van de stad.

Bij Blue vind je o.a. Gelderland modellen 7400, Endless en Pillow.

 

Unit 4

Voor een nieuw kantoor ontwierp Jan des Bouvrie een compleet nieuwe serie. In de hoge banken werd het logo verwerkt.

Wereldmuseum

Helaas sloot in april 2017 het met een Michelinster bekroonde restaurant in het wereldmuseum haar deuren. Een project van Doen uit Rotterdam.

Doen gebruikte o.a. Gelderland model Illusion.

Lex Pott over zijn ontwerp voor Gelderland

Ontwerper Lex Pott vertelt over het proces dat hij doorliep met zijn Pillow design bank en over het ambachtelijke productieproces.

 

Meer over Lex Pott

Ontwerpstudio Het Arsenaal - Jan des Bouvrie

Jan des Bouvrie ontwerpt voor veel projecten maatwerk. Gelderland is daarin doorgaans zijn partner. Samen zijn we in staat unieke projecten te realiseren waarbij de klant haar corporate identity tot in de puntjes kan verfijnen.