Waar bent u naar op zoek?
  1. Service & onderhoud

Service & onderhoud

Uw Gelderland meubel gaat nog langer mee wanneer u het op de juiste manier onderhoud. Wij helpen u graag met onderhoudstips. U kunt direct na ontvangst uw meubel registreren. Hierdoor kunnen wij het blijvend ondersteunen en u, indien gewenst, informeren over interessante ontwikkelingen. 

Kleine vlekken kunt u zelf verwijderen, tips vindt u hier. Dankzij de afneembare hoes kunt deze ook grondig laten reinigen bij een Cristal Cleaning stomerij. Door hun ruime ervaring weten ze precies hoe ze goed om moeten gaan met uw hoes en kunnen ze u adviseren. 

Is uw hoes aan vernieuwing toe óf wilt u een andere look? Dan kunt u de bank laten herstofferen. Meer tips over het onderhouden van uw Gelderland meubel vindt u in ons onderhoudsboekje.

Ambacht

Om de belofte van hoge perfectie te kunnen waarmaken, kiest Gelderland opzettelijk niet voor massaproductie maar voor ambachtelijke fabricage. Alle banken en fauteuils worden met de hand gemaakt door ervaren vakmensen met liefde voor het vak. Massief hout, schuim, staal, stof, leer; Gelderland gebruikt alleen kwaliteitsmaterialen en houdt de hele productie in eigen hand. Ook voor ontwerpers is dat een belangrijk motief om voor Gelderland te werken: ze hebben controle over het kleinste detail, van houtverbinding tot stiksel.