Waar bent u naar op zoek?
  1. Service & onderhoud

Service & onderhoud

Een Gelderland meubel is praktisch altijd voorzien is van een afneembare hoes. Het spreekt voor zich dat goed onderhoud de levensduur van uw meubel verlengt. En als dat niet meer helpt, kunt u uw meubel compleet opnieuw laten stofferen. U kunt daarvoor direct een offerte aanvragen.
 
Naast dagelijks onderhoud, zoals opschudden en stofzuigen, kunt u de hoezen laten reinigen. Wij adviseren daarvoor de stomerijen van Cristal Cleaning. Zij kennen het product, hebben een ruime ervaring en kunnen u derhalve goed adviseren. Meer informatie vindt u op de website van Cristal Cleaning.
 
Kleinere vlekken zijn over het algemeen goed te verwijderen, mits dit op de juiste wijze gebeurt. Kijk voor tips op de pagina van James: www.james.eu.
 
Deze en andere onderwerpen komen uitgebreid aan de orde in ons onderhoudsboekje dat u hier kunt downloaden. Verderop op deze pagina vindt u meer informatie over herstofferen, onderhoud van leer en onderhoud van stof.

Ambacht

Om de belofte van hoge perfectie te kunnen waarmaken, kiest Gelderland opzettelijk niet voor massaproductie maar voor ambachtelijke fabricage. Alle banken en fauteuils worden met de hand gemaakt door ervaren vakmensen met liefde voor het vak. Massief hout, schuim, staal, stof, leer; Gelderland gebruikt alleen kwaliteitsmaterialen en houdt de hele productie in eigen hand. Ook voor ontwerpers is dat een belangrijk motief om voor Gelderland te werken: ze hebben controle over het kleinste detail, van houtverbinding tot stiksel.